РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА!

дата на пристигане:


дата на заминаване:брой гости:

Абонамент

Абонирайте се за нашия e-mail бюлетин, за да получавате всеки месец новини за актуални оферти и промоционални предложения. Нужно е само да попълните Вашият e-mail адрес.

Оферти и промоционални пакети

Наближава Еньовден!

Прастар празник, когато слънцето за последно «лудува» и оттук насетне „св. Еньо започва да си кърпи кожуха и се стяга за зима". Според народните вярвания в нощта срещу Еньовден билките са най-лекoвити. Затова, ние от Синия вир, Ви каним на един мистичен празник, на 26 27 и 28 юни. Подготвили сме поредица от игри за деца и възрастни; арт работилничка, в която ще претворяваме по алтернативен начин самодивските легенди и предания; ще събираме билки и ще приготвяме мистични чайове и отвари; ще се потопим в стари летни игри от времето на нашите баби и дядовци; ще опитаме и традиционни за сезона вкусни гозби приготвени от неповторимите готвачи от Синия Вир! Обещаваме Ви незабравими мистични преживявания! Очакваме ви!

 

------------

 

Празник на тиквата!
Датите са 31 октомври, 1 и 2 ноември.

Нека превърнем вечерта на Хелуин в тридневен Празник на тиквата!

В петък ще отпразнуваме Вси светии като изрежем тиквени фенери и си направим маски и украса за "Призрачното парти". Събота и неделя ще преоткрием тиквата в народните обичаи и игри...а и в традиционната кухня, разбира се! Ще ви покажем, че под една мишница могат да се носят не само дини, а тиквените семки имат разностранно приложение... Какво е то?

Елате - да забравим нарицателното значение на "тиквата" и да открием занимателното в нея!